Lapphunds-SM i viltspår 2023

Den 22/7 i Älvkarleby gick SM i viltspår i Svenska Lapphundsklubbens regi av stapeln för första gången.

En trevlig dag där massor av fina prestationer gjordes och domarna var imponerade över våra duktiga lapphundsraser!

Öppenklass

1:a NORDUCH SEVCH Stråhles Panache Svartkrut, Svensk lapphund. Förare Carina Bengtsson

2:a SEVCH Minngehke Beavna, Lapsk vallhund. Förare Ingvar Edlert

3:a Jarre, Lapsk vallhund. Förare Sara Lundberg *champion idag*

Anlagsklass

1:a Gärstads Stuteri Easy joy, Finsk lapphund Förare Sandra Andersson

2:a NOUCH Ditto Bearas Beavna, Svensk lapphund. Förare Guri Thoresdatter Myrstuen

3:a Shimmering Light Kodak Portra, Finsk lapphund, Förare Dorothea Ledinek

2 kommentarer

  1. så duktig och fin hund jag skulle kunna tänka mig köpa en Finsk lapphund när mina golden Retriver inte finns mera jag är ju 68 år och ställer mina hundar ganska mycket har gått viltspår med två av mina golden som inte finns mera kan du maila mig och berätta lite mera om dessa hundar kan tänka mig lite längre fram om du kan svara på min mail jättefina hundar har ni själv bor jag i svedala och känner en kvinna i svedala som också har en sådan hund hör av dig är du snäll mvh lisbeth borglin

    1. Hej Lisbeth! Vad roligt att du gillar finska lapphundar. Hör av dig till våra uppfödare, om du vill skaffa en finsk lapphund. Mvh Dorothea/styrelsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *