Utställning, fototävling och pröva på viltspår

Anmälan till SLKs utställning i Sundsvall är öppen, för mer information gå hit!Pröva på viltspår, mer information finns här!FOTOTÄVLING – SOMMARBILD

Vi kör nu en fototävling med temat ”sommar”.

Sommaren går mot sitt slut och vi gissar att många fotat sina hundar under sommarens olika aktiviteter, eller kanske bara härligt slappande. Vi tycker det skulle vara roligt att ta del av bilder på era vackra lapphundar med sommartema. Och har du inte redan fotat sommarbilder finns ännu sommar och tid kvar att ge sig ut och fotografera.

Skicka in ditt foto till Svenska Rasklubben för Finsk Lapphund. Skicka in bilden till oss på mail@finsklapphund.nu Märk mailet med Sommarbild i ämnesraden.

Sista dag att skicka in bild är 30 september. Vi i styrelsen väljer ut 10 finalbilder som läggs ut på vår Facebook sida där alla sedan kan rösta på den ni vill ska vinna.

Endast en bild per person. Vinnare presenteras 15 oktober.

De inskickade bilderna kan komma att användas i SRFL:s publikationer samt på vår hemsida och vår Facebook-sida.

För att delta måste du vara medlem i SRFL och du får endast delta med bild som du själv har upphovsrätt till. Tänk på att du ska ha ett skriftligt medgivande till publicering från eventuella personer som kan kännas igen på bilden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *