Meddelande från Svenska Lapphundklubbens valberedning

Som ni kanske vet så är Svenska Lapphundklubben (SLK) specialklubb för de nystartade rasklubbarna för Finsk lapphund (SRFL), Svensk lapphund (SRSL) och Lapsk vallhund (SRLV).

Rasklubbarna kommer att ha sina årsmöten den 17-18 mars, för närmare info gå in på respektive rasklubbs hemsida som du hittar längst ned på nya www.slk.nu startsida.

På rasklubbarnas årsmöten är alla medlemmar i respektive rasklubb röstberättigade medan man på specialklubbens riksstämma, som kommer att hållas i maj, har ett system med delegater från de tre rasklubbarna som röstar om de olika motionerna samt röstar fram den nya styrelsen. Vid förra årets riksstämma tillsatte SKK en ordförande, Kjell A. Andersson, på två år för specialklubben (SLK). Samtliga övriga ledamöter och suppleanter är valda på ett år var, vilket gör att några av dem kanske kommer att behöva ersättas av nya förtroendevalda. Det vill säga av några av er!

För att våra klubbar – och i förlängningen kanske även våra raser – ska leva vidare behövs det två saker: 1. Nya entusiastiska och arbetsvilliga personer som vill hjälpa till i klubbarnas styrelser. 2. Att så många som möjligt tar tillfället i akt att påverka klubbarnas framtid och därmed åker till rasklubbarnas årsmöten och utnyttjar sin rösträtt. Det är medlemmarna som gör klubbarna, utan erat engagemang ingen klubb!

Vi i specialklubbens (SLK) valberedning söker nu er som känner att ni vill hjälpa till att arbeta, i stort och smått, för våra rasers bästa och klubbens framtid!

Om du känner att du vill vara med skicka ett mail till valberedningen@slk.nu, helst före 2018-02-28. Vi ser fram emot att få så många intresseanmälningar som möjligt och det går naturligtvis även bra att nominera någon annan! Tack för hjälpen!

I intresseanmälan bifogar ni namn, telefonnummer, e-post, hundras och en liten motivering till varför just du eller den dominerade skulle passa i SLKs styrelse.

VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

Svenska Lapphundklubbens valberedning
Britt, Mimmi & Malin
valberedningen@slk.nu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *